EVERYTHING ABOUT ساختمان

Everything about ساختمان

Everything about ساختمان

Blog Article

در طراحی معماری باید کاملا مشخص باشد که مکانی که ساختمان پروژه در آن قرار گرفته از لحاظ زیست محیطی، اقلیمی و محیطی چه شرایطی دارد و چه عواملی بر روی آن اثر می گذارند.

در این مرحله از طراحی معماری وارد فاز طراحی های مربوطه به بخش اجرایی ساخت و ساز می شویم که در مقایسه با فازهای مختلف، بیشترین زمان را از معمار می گیرد. در این مرحله معماران باید مطمئن شوند که طراحی به قدری خوب انجام شده که قابلیت اجرا دارد و کلیه اسناد و مدارک مربوط به ساخت و ساز پروژه تأییدیه بگیرند.

معماری معاصر (پهلوی، بعد از انقلاب ۱۳۵۷) از اواسط دوره قاجاریه تا کنون

بعد از ساخت و زدن سقف ها به مرحله ساخت دیوار ها می رسیم که معمولا با آجر و یا دیوار های از بیش ساخته شده استفاده می شود و بعد از اتمام دیوار چینی برای استحکام بیشتر بر روی آن ها عمل بتن پاشی انجام می گیرد.

در طراحی نمای ساختمان موارد زیادی وجود دارد که طراحان در هنگام طراحی باید آن ها در نظر بگیرند. مواردی از قبیل:

استفاده از آجر در بافت اجتماعی سنتی و معماری مدرن خانه شماره ۱۰

با توجه به این که نمای اصلی این ساختمان در مجاورت بزرگراه کردستان است، طراحان این ساختمان را برای بهینه سازی در مصرف انرژی و کاهش سر و صدا ناشی از عبور ماشین ها، نما را دو پوسته طراحی کرد. click here متریال به کار رفته در نما شیشه می باشد.

این بنا توسط گروه معماری مدام طراحی شده است. در طراحی نمای ساختمان از آجر و شیشه استفاده شده است. کارفرما از طراحی می خواست تا نمای مدرن و نیمه شفافی را طراحی کنند تا در عین زیبا بودن، فضای داخلی از نور طبیعی بهره مند گرد و کارمندان بتوانند از چشم انداز زیبای برون ساختمان بهره ببرند.

این نوع چینش بافتی سه بعدی و غیر مسطح به نمای بیرونی می افزاید. رنگ آجر به کار رفته در نما سفید می باشد. انتخاب رنگ سفید به این دلیل بوده که نور خوشید کمتری را جذب می کند. به آثار معماری گذشته که می نگریم، می بینیم که معماران هیچ گاه سطوح آجرکاری را ساده رها نکرده اند و همواره سعی کردند تا با استفاده از نوع چینش آجرها طرح های خلاقانه ایجاد کنند. در این پروژه نیز چنین بوده و طراحان با استفاده از آجر به تزئین نمای این ساختمان پرداختند.

تلگرام واتس اپ بخش اجرا بخش نظارت بخش طراحی جواز ساخت و برگه ها

باغ موزه ی گیاهان دارویی نمونه ای پروژه های گروه معماری مدام می باش و در استان البرز قرار گرفته است. طراحی این مجموعه ملهم از طرح کوشک باغ های ایرانی بود که دارای نمایی مدرن است.

این مجموعه درمانی در منطقه ی نجف آباد اصفهان قرار گرفته است. ساختمان پروژه در خیابان اصلی که تردد در آن زیاد است قرار دارد. پوسته ی سفید نمای ساختمان برای حفاظت بیش تر بخش های درمانی فرا گرفته است.

ساختمان مسکونی روزن نمونه ای دیگر از معماری شهر تاریخی اصفهان می باشد. طراحان نمای ساختمان را بر اساس ساختار و کاهش حجم در برابر سطح و منطبق با عملکرد فضای داخلی، پنجره هایی رو به جنوب با توجه به اقلیم اصفهان با سایبان متحرک طراحی کردند تا دید داخلی میسر نشود.

دانلود رایگان مجموعه آبجکت های اسکچاپ نمای رومی و کلاسیک

Report this page